Naša priča

Kroz dugogodišnji uspešan rad stekli smo veliko znanje i iskustvo u praksi. Restorani, pripreme brze hrane, pivnice, trgovine, servisi gasnih uređaja,…. rado nas biraju za svoje dobavljače, jer posedujemo samo originalne proizvode i rezervne delove.

„Bobteh-gas“ ima dva stručno osposobljena i sertifikovana servisera „Gorenc“ uređaja i opreme. Kvalitetno i povoljno servisiranje gasnih uređaja ima za rezultat, da nam je spisak krajnjih korisnika dugačak i svakim danom se uvećava. Širenje obima posla nas obavezuje da kvalitet izvršenih radova držimo uvek na visokom nivou. Praćenje kvaliteta usluga takođe vrši i “Gorenc” Doo Ljubljana, Slovenija, kroz redovne obilaske naše firme i resertifikaciju servisnog kadra.

„Bobteh-gas“ ima dobru poslovnu saradnju sa velikim brojem instalaterskih radnji, projektantskih kuća kao i trgovaca opremom za ugostiteljstvo. Potrebna Vam je pomoć pri odabiru nekog od naših proizvoda?! Poznajemo materiju kojom se bavimo više nego dobro! Javite nam se i neko iz Bobteh tima će Vam pomoći, uz garanciju da će te biti zadovoljni svojim izborom.

„Bobteh-gas“ je generalni uvoznik „Gorenc“ opreme za teritoriju Republike Srbije, i ujedno je centralni servis za usluge ugradnje, puštanje u rad, održavanje u garantnom i van garantnom roku „Gorenc“ roštilja i opreme. Nalazimo se u malom sremskom mestu Čerević na 20-ak minuta autom od Novog Sada, na obroncima Fruške Gore i na obali Dunava.

Podneblju poznatom po dobrom vinu, vrsnoj hrani i dobrim ljudima koji uživaju u tim blagodetima. Pozivamo i Vas da budete zadovoljni korisnik nekog od naših proizvoda. S poštovanjem,

direktor i vlasnik
Damir Džakula

Brojevi govore o nama

više od 10,000

zadovoljnih mušterija

više od 5,600

različitih proizvoda