BESPLATNA DOSTAVA U SRBIJI ZA PORUČENU ROBU PREKO DINARA
NAPOMENA: Zbog trenutne ekonomske situacije i stalnih promena cena na tržištu, sve cene su NA UPIT !!!
Sač sastavljen od posude i poklopca. Izrađen je od lima ili gusa, i jedno je od najstarijih kuhinjskih
posuda te jedan od temelja prave tradicionalne kuhinje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Pod sačem možete na jedinstven način odlično i ukusno ispeći jela od mirisnog hleba, piletine do ukusnog pečenja i hrskave pizze kao i morskih plodova. Poslastice ispod sača zavode vas karakterističnim ukusom i mirisom jer se hrana i začini za vreme pečenja u unutrašnjosti posude fino mešaju, dok se svi sokovi i mirisi sačuvaju.
Naši sačevi pažljivo su izrađeni od kvalitetnih materijala zato omogućuju ravnomerno pečenje i nelepljivu površinu koja će omogućiti da se Vaša hrana svaki put ravnomerno zapeče. Na raspolaganju su u različitim dimenzijama za različiti broj osoba.
Kuvanje pod sačem ima svoju jedinstvenost koju treba zapamtiti: potreban je fina žar. U sredinu položimo posudu, neka bude potpuno ravno postavljena, i žarom je pažljivo obložimo te njom prekrijemo i poklopac. Redovno proveravamo kako se jelo peče. Odstranimo žar sa poklopca, provjerimo jelo i po potrebi žar dodamo ili odstranimo. Pazite: za vrijeme pečenja posuda i poklopac se jako zagrijavaju zato njome pažljivo rukujte, najbolje u rukavicama.